Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kuřecí maso s řapíkatým celerem
(vde)
recept číslo: 281
rapikur.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g kuřecího masa
200 g řapíkatého celeru
1 cibule
2 lžíce oleje
20 g másla
směs čerstvých nebo sušených bylinek
(kopr, bazalka)
citronová šťáva

 

Postup

Můžeme použít kuřecí prsíčka nebo vykostěná kuřecí stehna. Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, řapíkatý celer zbavíme předem tenké průhledné blány a teprve potom nakrájíme na silnější proužky. V kastrolu rozpálíme máslo s olejem, zlehka na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí maso, osolíme a přidáme jemně nasekané bylinky. Zamícháme, podlijeme a dusíme pod pokličkou do měkka. Potom přidáme máslo, nakrájený celer, zakapeme citronovou šťávou a ještě trochu podusíme. Podáváme s plátky brambor, které jsme opekli na másle.

?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".