Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pražma na pomerančích
(vde)
recept číslo: 2805
prazma.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2 pražmy (mražené)
1 větší pomeranč
1 citrón
2 bobkové listy
2 lžíce másla
2 lžíce olivového oleje
tymián
sůl
drčený pepř
 

Postup

Ryby necháme rozmrazit, opláchneme, osušíme. Tento druh ryb má velmi ostré a jemné šupiny, na povrchu je nařízneme. aby se ryba při pečení nezkroutila. Ryby osolíme a opepříme a pokapeme citrónovou šťávou.
Dno pekáčku potřeme máslem a poklademe plátky pomeranče, přidáme bobkové listy. Na to položíme ryby a pokapeme je olivovým olejem. Pečeme je při teplotě zhruba 190 st. C asi 20 minut. Podle potřeby je přelijeme vypečenou šťávou z pod masa. Ke konci pečení ještě posypeme tymiánem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".