Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Parmice nachová se šalvějí
(vde)
recept číslo: 2750
parmic.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit
Funkce "Moje Recepty" je dostupná pouze zaregistrovaným uživatelům. Nápověda

Suroviny

4 parmice nachové
čerstvá šalvěj
sůl
mletý pepř
brambory
olej
 

Postup

Parmici nachovou jsem objevila v mrazáku jednoho velkého supermarketu. Když jsem balíček rozmrazila, byly tam opravdu čtyři menší do červena zbarvené ryby. Co s nim? Tak jsem je opláchla, osušila (pozor, mají na sobě ostré šupinky), osolila a opepřila. A do bříška vložila lístek čerstvé šalvěje.
Hlubší plech jsem vytřela olejem, vložila připravené ryby a okolo jsem nasypala na měsíčky nakrájené dobře omyté brambory. Také brambory jsem osolila, opepřila a posypala nasekanými lístky šalvěje. A vše vložila do trouby, až se brambory i ryby upekly do zlatova. Více viz fotografie.
Jako přílohu jsem použila natrhané listy ledového salátu a červené čekanky.

Názory čtenárů


moule jaroslav dne 17.8.2017 15:26:23
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".