dne 23.4.2013 15:49:18 |
dík je dobrej Petr Petr dne 21.11.2012 12:08:57 |
vařím maso dohromady se zelím v papiňáku.Je to za hodinu měké.Potom zahustím kys.smetanou,ve které rozmíchám 1 lžíci hl.mouky.Jinak klasika. ivutek dne 13.12.2010 16:23:29 |
segedýn je výborný děkuji kopačka miloš veselí nad lužnicí dne 30.9.2009 17:54:38 |
kobajubo dne 13.3.2009 21:16:50 |
dne 3.1.2007 |
Guláš dělám tak, že dusím maso na cibuli, zvlášť vařím zelí. Když je maso a zelí měkké, přidám zelí do masa, malinko ještě podleji vodou, ale to jen podle potřeby. Zamíchám hladkou mouku s mlékem a zavařím do směsi masa a zelí. Na závěr přidám Tatru mléko pro zjemnění. Česnek nedávám, ale ostatní jako v receptu. Tento postup mám od své švagrové, která pochází se Slovenska. Takto uvařený Segedín nám moc chutná s knedlíky nebo chlebem. dne 19.10.2004 |
Děkuji za Váš recept na Segetínský guláš,podle Vašeho receptu je všechno jasné snadné,a guláš je je prostě špička děkuji. Obermaier Zdeněk Most Obermaier Zdeněk dne 27.3.2004 |