Výborný recept pro začáteníka,nenadělá se kolem špína z oleje. Jirik 59 dne 10.3.2018 10:51:36 |
Klasické a léty vyzkoušené. Jen bych dal menší teplotu. A hlavně, aby nedošlo k prasknutí klobásy, tak doporučuji před vložením na plech nejprve každý šnek spařit vroucí vodou (povařit asi 30 sekund). Vlada dne 21.12.2016 14:03:48 |
Perfektní recept, žádné poskakování kolem pánve a prskající olej. A chutná výborně. Už ji budu dělat pouze jen takto a nebo na grilu, na pánvi už ne. Simona dne 3.11.2016 13:19:01 |
Je to moc dobré, ale pečený bůček, na něj nic nemá. Jan dne 15.2.2015 09:48:02 |
Ano, jiste pohoda bez tuku... zitra hned zkusim, prave jsem klobasy koupila- taky bych tam dala trosku zeleninky... no a jasna volba, bramborova kašička, mnam Helua Dc dne 29.12.2014 19:14:45 |
Tento způsob přípravy jsme ještě nezkoušeli a zdá se nám velmi dobrý a proto jej letos zkusíme. Jak ale říká pan Kroupa ve filmu "Marečku, podejte mi pero": Běda Vám , jestli nám to nebude chutnat, běda Vám !!! :-) Pavel dne 24.12.2014 11:58:54 |
moc děkuju aspoň nebudou plné oleje... to jsem právě potřebovala a vlastně si na to můžu dát i trochu koření.. super recept Dáša dne 23.12.2014 18:19:08 |
Nemělo to chybu, a dokázal jsem to "uvařit" i já. :-) jirka dne 22.12.2014 18:44:46 |
je prostě super.doma ji prostě zbožňujou štěpán dne 19.10.2014 11:22:29 |
je prostě super.doma ji prostě zbožňujou dne 19.10.2014 11:01:42 |
Děkuji za typ... Také už ji jinak dělat nebudu. Miluju vinné klobásy. :) Vendula dne 18.2.2014 14:29:19 |
Na druhých 10 min jsem přidal pečení s horním grilem a výsledek luxusní. Libor dne 13.2.2014 12:48:50 |
Opravdu je vše OK.Mňam papu. BOBR dne 18.1.2014 13:57:51 |
Zkusila jsem to a je to bezva. Jinak už to dělat nebudu. MarJan
Marie dne 4.1.2014 16:14:25 |
Zkusila jsem to a je to bezva. Jinak už to dělat nebudu. MarJan
Marie dne 4.1.2014 16:13:17 |
Děkuji za radu,hned zítra to upeču v troubě,které dávám přednost před smažením. Vypadá to moc pěkně. marjan dne 30.12.2013 16:15:14 |
Bomba - žádné uklízení poprskaného sporáku, chuť skvělá a doba přípravy přijatelná :-)
Doporučuju ještě při pečení otočit - od plechu byla víc upečená. Jirka dne 16.11.2013 21:03:47 |
Zdravím všechny labužníky. Také dnes dělám klobásu na pečícím papíře a bramborovou kaši s osmaženou cibulkou. Je to opravdu snažší, než na uprskané pánvi, nehledě na to, že klobása ráda praskala a vytekla do omastku. Tak dobrou chuť!
Petr z RK dne 14.5.2013 08:28:00 |
Určitě to zkusím. Obecně preferuji pečení v troubě, než smažení apod. Je to nejen podle mého názoru zdravější, ale také jednodušší a mnohdy chutnější..:)Zdraví vás Iveta
Iveta dne 1.2.2013 11:01:43 |
vinna klobása pečená v troubé je super jinak uz delat nebudu,vždy jsem pekla na panvi všude kolem prska olej. Lenka dne 25.1.2013 17:58:44 |