Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na velké kostky. Žampiony očistíme (stačí vlhkým ubrouskem otřít hlavičky) a nakrájíme na plátky asi 3 mm silné. Rajčata z konzervy hrubě nakrájíme. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a každou půlku nakrájíme na plátky.
V kastrolu rozpálíme asi 2 lžíce oleje se dvěma lžícemi másla. Na tuku orestujeme maso a vyjmeme. Na zbylém tuku orestujeme nakrájenou cibuli a plátky žampionů. Jakmile začíná cibule zlátnout, vrátíme maso, přidáme nasekaná rajčata a bílé víno. Osolíme. Přikryjeme pokličkou a zvolna dusíme, až je maso měkké. Úplně na konec přidáme nasekanou zelenou petrželku.
Podáváme s rýží, těstovinami nebo také s bílým pečivem.