Všechny suroviny na těsto uhněteme do hladka, těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme v chladnu asi hodinu odpočinout. Zatím si můžeme jemně nasekat oranžát a případně připravit suroviny na polevu, pokud si ji budeme vyrábět sami.
Těsto vyválíme na pomoučené pracovní ploše na plát o síle asi 4 mm. Použijeme vykrajovací formičku kytičku o průměru asi 6 cm, kterou postupně vykrajujeme z těsta věnečky a přenášíme na plech vyložený papírem na pečení.
Pečeme v troubě zahřáté asi na 190 st. C, po vyjmutí z trouby necháme vychladnout. Rozpustíme si čokoládovou polevu podle návodu, jednu půlku věnečku do čokoládové polevy namočíme, necháme okapat, položíme na mřížku a čokoládovou část hned posypeme oranžátem. Polevu necháme ztuhnout.