Můžeme použít jak kuřecí prsa, tak i jiný druh kuřecího masa nebo na menší kousky rozporcované kuře. Kousky masa by měly být velké asi jako pinpongový míček. Kuřecí maso předem naložíme do marinády, kterou si připravíme z prolisovaného česneku, jedné lžíce oleje a koření. Necháme v chladnu marinovat několik hodin.
Takto připravené maso můžeme grilovat (zeleninu v tomto případě grilujeme také, brambory nahradíme pečivem).
Druhou variantou je příprava v troubě. Maso na pánvi krátce opečeme po všech stranách a předáme do zapékací misky. Přidáme cherry rajčátka, cuketu nakrájenou na kostky a oloupané nové brambory také nakrájené na kostky. Vše zasypeme parmazánem a vložíme do trouby rozehřáté na 220 st. C. Asi po dvaceti minutách je hotovo. Zapékací misku nemusíme vymazávat tukem, ani ničím nepodléváme.
Podáváme s hlávkovým nebo okurkovým salátem.