Kuřecí prsa opláchneme a osušíme, případně i rozkrojíme, aby nebyla příliš vysoká. Opepříme je. Z jater odstraníme případné světlé zbytky (nevím čeho přesně) a nakrájíme je na větší kousky. Nejdříve opečeme na rozpáleném olivovém oleji kuřecí prsa po obou stranách, vyjmeme, osoláme a vložíme do zahřáté trouby. Ještě trochu "dojdou" a zároveň zůstanou teplá.
Na pánev přidáme trochu oleje a rychle na něm orestujeme játra po obou stranách (trvá asi 2 minuty) a také vyjmeme. Do pánve nalijeme červené víno, přidáme hnědý cukr a citrónovou šťávu. Za stálého zahřívání mícháme, až omáčka zhoustne. Potom odstavíme ze zdroje tepla a do omáčky vrátíme orestovaná játra, aby se prohřála a obalila omáčkou.
Na talíř dáme kuřecí stejk, na něj navršíme kachní játra s omáčkou. Příloha může být jakákoliv, snad jen knedlíky se nehodí.