Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Strakaté pracny
(cas)
recept číslo: 256
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

250 g hladké mouky
200 g moučkového cukru
100 g másla
50 g sádla
2 lžíce kakaa
cukr na obalení

 

Postup

Z mouky, cukru a tuku vypracujeme vláčné těsto. Jednu třetinu oddělíme a do zbývajícího těsta zapracujeme kakao. Do každé formičky dáme dva kousky tmavého a doprostřed kousek světlého těsta. Pečeme v předehřáté troubě do růžova. Ještě horké vyklopíme z formiček a obalujeme v moučkovém cukru.

?

Názory čtenárů

zdravím od Teplic a děkuji za superr recepty!
l.Votrubcova dne 15.6.2009 13:23:31
To je fakt dobrý, když to nikdo nepekl a nabízí recept, který ani neví, jak se pomalu dělá. Díky za takové služby. Ještě, že jich není víc.
můrka dne 7.5.2004
Doporucuji misto vymazavani formicek kulicky testa obalit v hrube mouce nebo v namletych piskotech a pak vmacknout do formicky. Cetla jsem to v jednom casopise a hned vyzkousela. Byl to recept na plnene orechy - testo bylo pomerne dost mastne. Ale vysledek byl vynikajici, ani jedno cukrovi se mi neprilepilo, na rozdil od toho, kdyz jsem formicky vymazavala. Za zkousku to stoji;-))
Dagmar dne 22.1.2004
Asi je to zbytečný dotaz, když u kokosovych pracen se nemusi formicky vymazavat, ale radeji se zeptam, zda to je stejne i u tohoto receptu. Dekuji za odpoved a preji vsem poklidne vanocni pripravy.
Bára dne 28.11.2003
Tady bohuzel odpovedet neumim, protoze jsem je jeste nepekla (nemaji proto ani fotku). Ale zkusila bych je nevymazavat, co to udela.
Česká hospodyňka dne 28.11.2003
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".