Postup
Vepřovou kýtu si připravíme už večer. Nakrájíme ji na tenké proužky, dáme do misky, osolíme, opepříme a posypeme ďábelským kořením, zakapeme olejem a dobře zamícháme. Přikrytou misku uložíme do chladna. Druhý den si připravíme zeleninu a houby. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, na něj vložíme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme vepřové maso. Když se maso zatáhne, přidáme postupně nakrájené houby, kyselé okurky a na proužky nakrájenou papriku. Lehce podlijeme a dusíme do měkka. Mezitím si na malé kousky nakrájíme vepřová játra. Když je maso téměř měkké, přidáme játra a dusíme ještě deset minut. Jako příloha je vhodná dušená rýže. Ozdobit možno listem zeleného salátu nebo proužky čínského zelí.