Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Posypeme směsí koření (použijeme takovou, která nám na kuře chutná) a promícháme. Opečeme na rozpáleném olivovém oleji, vyjmeme z pánve a necháme vychladnout.
Všechnu zeleninu očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky (mohou být i větší). Vložíme do misky, trochu osolíme, přidáme jednu lžíci olivového oleje a zlehka promícháme.
Nakonec si připravíme jogurtový dresink - smícháme jogurt, horčici, trochu soli a čerstvě mletý pepř.
Na talíř navršíme nejdříve zeleninový salát, pak kousky masa a zalijeme jogurtovou zálivkou. Můžeme ozdobit snítkou zelené petrželky či pažitky.
Poznámka:
Uvedené množství je tak na dvě porce salátu, které se jedí bez přílohy. U přípravy tohoto jídla můžete dost experimentovat. Lze použít různé druhy salátů (hlávkový, ledový, římský...) i různě obměňovat další zeleninu. Jogurt můžete použít i méně tučný, nevadí, zálivka by měla být řidší, ale zato jí nešetříme.