Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Krůtí medailonky s adžikou
(vde)
recept číslo: 2460
adzikru.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

750 g krůtích medailonků
2 lžičky koření Adžika
2 lžíce olivového oleje
200 ml kuřecího vývaru
sůl
 

Postup

Smícháme koření adžika a olivový olej a do této směsi vložíme krůtí medailonky. Promícháme, aby se maso dobře obalilo a necháme asi dvě hodiny odležet.
V kastrolu rozpálíme trochu oleje a maso na něm ze všech stran orestujeme. Osolíme, zalijeme kuřecím vývarem a pod pokličkou zvolna asi 30 minut dusíme.
Podáváme s rýží či s bramborem. Je vhodné doplnit zeleninou (čerstvou nebo dušenou). Na fotografii je dušená mrkev a celer nakrájený na hranolky.
Poznámka:
Jde o lehké, nízkokalorické, ale přesto díky koření chutné hlavní jídlo.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".