Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Kachna dušená v zelí
(vde)
recept číslo: 2423
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kachna
500 g kysaného zelí
200 ml bílého vína
2 cibule
sůl
kmín
 

Postup

Kachnu očistíme, osolíme, okmínujeme a za častého podlévání a přelévání výpekem ji upečeme do měkka. Po částečném zchladnutí ji rozporcujeme. Z výpeku oddělíme část tuku a podusíme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí, porce kachny, podlijeme vínem, maso přelijeme šťávou z kachny a podusíme do měkka.
Podáváme s bramborovými či chlupatými knedlíky.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".