Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vrabci na zázvoru
(vde)
recept číslo: 2390
kruvrabec.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

700 g krůtího masa (prsa)
sůl
mletý pepř
drcený kmín
mletá paprika
olej
cibule
1 lžička zázvoru
světlé pivo
chlebová kůrka
 

Postup

Z krůtího masa si nakrájíme hranolky velikosti pomyslného vrabce. Osolíme, ochutíme drceným kmínem, mletým pepřem a paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme.
V kastrole si rozpálíme olej a kousky masa na něm rychle osmahneme po všech stranách. Potom je vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme drobně nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do růžova a potom lžičku zázvoru. Zalijeme podle potřeby světlým pivem a do základu vrátíme opečené kousky masa. Vložíme do trouby a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme pivem.
Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu zahustíme nastrouhanou chlebovou kůrkou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".