No, hermelín je uvnitř bramboráku. Když je bramborák dost horký, tak se trochu roztaje a spojí s bramborákem. vde dne 30.6.2016 12:15:33 |
Kde je hermelín a bramborákové těsto, výsledkem musí být skvělý pokrm :) sniper dne 30.6.2016 01:23:40 |
Ahoj Vasku,ja ziji v USA,ale co je Hermelin,vim docela presne.Je to Camembert Cheese!!!Jinak jsou tyhle syry oznaceny jako BRIE(soft ripened cheese) a prodavaji se v kulate krabicce,nebo pak ty co jsou vetsi,jsou baleny ve tvaru trojuhelniku.Tady jsou k mani v kazdem Publixu Ja bramboraky jinak plnim smesi ze zeleniny a kureciho masa,ale s Hermelinem to bude asi pekna BASTA!Mnamy!Louci se Mirka z Floridy dne 10.8.2004 |
Hermelín je druh sýra s plísní podobnou hermelínu na povrchu.Vegeta je sypká směs koření která se používá do polévek,na maso,do omáček,...
Lze ji také koupit pod názvem Podravka. Pozdravujeme Kanadu. Vladislava Dejmková dne 26.8.2001 |
Vazeni,
ziji v Kanade,takze mi musite odpustit, ze ma cestina neni tak vybrousena. Co je, proboha, hermelin? V mych dobach to byvala kunovita selma s hezkym kozichem. Mimochodem, muzete me manzelce sdelit co je Vegeta? Mnohe diky Vasek Pazderka dne 8.4.2001 |