Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Ovocný mls
(vde)
recept číslo: 2081
ovomls.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

2 hrušky
2 lžíce griotky
2 lžíce cukru
1 lžíce másla
4 jahody
4 kuličky hroznového vína
ořechy a čokoládová poleva na ozdobení
 

Postup

Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a rozkrájíme je na osminky. Vložíme do kastrolku, přidáme máslo, cukr a griotku a podusíme asi 5 minut až změknou. Odstavíme, necháme chladnout a věnujeme se čištění a krájení dalšího ovoce. Můžeme použít různé druhy ovoce podle sezóny.
Vlahé hrušky rozložíme na talířek, polijeme šťávou, která vznikla spojením másla, cukru a griotky, doplníme dalším ovocem a ozdobíme třeba čokoládovou polevou. Podáváme jako lehký ovocný moučník.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".