Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vinná klobása na pivu
(vde)
recept číslo: 1988
klopiv.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 kg vinné klobásy
300 ml černého piva
1 lžíce ostré hořčice
3 lžíce oleje
 

Postup

Vinnou klobásu rozdělíme na porce, každou svineme do spirály a propíchneme špejlí, aby držela pohromadě. Na pánvi si rozpálíme olej a klobásové spirály na něm po obou stranách trochu opečeme (ne moc). Předáme je do zapékací misky a zalijeme pivem, ve kterém jsme rozmíchali hořčici. Vložíme do trouby a zapékáme asi 20 minut.
Během této doby si připravíme jako přílohu třeba bramborovou kaši a rychlý oběd je hotov.

Názory čtenárů

vinnou klobásu jsme dělali na pivu a je moc vynikající Jindra
zouhar dne 19.9.2010 11:13:44
Pořád dělám vinnou klobásu v trojobalu...tak jsem ráda taky za jinou inspiraci k dnešnímu obědu.
Terka dne 6.5.2010 12:16:04
Vinnou klobasu jsme zrovna dnes koupili.Tak určitě vyzkousime.Jirka.C.
Jirka.C. dne 30.12.2009 21:34:06
Určitě vyzkouším vinou klobásu máme rádi, ale takhle to vypadá lepší Marta
marta dne 28.12.2009 11:06:09
Vinnou klobásu máme rádi,určitě vyzkouším.
Růža H. dne 29.12.2008 14:48:17
To vypadá moc dobře, vinnou klobásu máme rádi, občas jí vařím. To pivečko a hořčice může klobásce dodat zajímavou příchuť. Určitě to brzy vyzkouším. Díky za inspiraci
Šárka dne 27.12.2008 21:24:24
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".