cunik dne 22.10.2013 18:19:44 |
Je to skoro jako Chilli con carne. papa dne 29.3.2012 23:29:49 |
luxusní mnamka,použila jsem to i na topinky a taky je to dost super,můžu doporučit a na to ještě pěkně zeleninku! gabriela dne 14.11.2011 15:00:27 |
Taky jsem to zkusil a je to opravdu bombové. Hlavně nepodlévat slaným vývarem nebo pak úměrně ubrat soli. Určitě to budu dělat dost často. Dobu dušení jsem zvýšil na 45 minut a je to pak opravdu měkké. Rychlost, jednoduchost a láci hodnotím nejvíce. Bretta dne 23.1.2009 10:06:44 |
Dneska jsem to uvařil, je to dobré jednoduché jídlo. coudek dne 9.5.2008 13:25:42 |
Je to dobré, ale příště to udusím v papiňáku, aby bylo maso měkčí eva dne 5.9.2006 |
dne 20.2.2006 |
Musím souhlasit s předešlými názory. Nemá to chybu, je to rychlé a chutné.No prostě mňamka. Jitka dne 25.6.2002 |
Jednou jsem to zkusila uvařit a moji strávníci se po tom mohou utlouct!! Je to rychlé, není to drahé a je to dobré. Iva dne 23.5.2001 |
Velice dobré jídlo, všem doporučuji. Rychlé a pikantní. Fazole nemusí být červené. Jarmila Navrátilová dne 10.11.2000 |