Maso nakrájíme na proužky nebo na malé tenké plátky velikosti pětikoruny. Sojovou omáčku, vejce, olej a koření rozšleháme a do této směsi vmícháme nakrájené maso a dáme ho do chladna marinovat. Maso by mělo zůstat v marinádě nejlépe přes noc, zvláště když použijeme méně kvalitní maso z vepřového plecka.
Vlastní tepelná příprava už je velmi rychlá a jednoduchá, takže se nejdříve postaráme o přílohu. Vhodné jsou brambory v nejrůznějších podobách (na obrázku jsou pečené měsíčky nových brambor) nebo rýže. Připravíme si také nějakou čerstvou zeleninu na oblohu.
Na pánvi rozpálíme olej a masovou směs i s marinádou na ni nalijeme. Velmi rychle opečeme (cca 5 minut), přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a mírně opečeme s masem (měla by zůstat křupavá). Nakonec přidáme sterilované žampiony a společně ještě prohřejeme. Ochutnáme a je-li třeba, přisolíme.