Kuře rozporcujeme, opláchneme, osušíme. Můžeme použít i kuřecí stehna či kuřecí horní stehna. Chceme-li připravit jídlo s menším množstvím tuku, odstraníme i kůži. Kuřecí maso osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. V kastrolu rozpálíme tuk, cibuli na něm pouze zpěníme a porce kuřecího masa opečeme po všech stranách. Posypeme kari kořením, podlijeme jablečnou šťávou, přikryjeme pokličkou a dusíme na mírném příkonu tepla.
Zatím si oloupeme jablka, odstraníme jádřince a nakrájíme je na větší kostky. Rozinky propláchneme. Jakmile je maso téměř měkké, přidáme jablka a rozinky, lehce promícháme s masem a pokračujeme v dušení. Nakonec přimícháme bílý jogurt, ve kterém jsme předem rozmíchali ještě asi půl lžičky kari koření. Necháme přejít varem a podáváme.
Vhodnou přílohou je rýže.