Nejdříve si připravíme vývar (stačí z drůbeží kostky) a všechny suroviny. Maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Rajčata nařízneme do křížku, spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Opražíme si oloupané mandle (nebo si koupíme již opražené) a nakrájíme je na nudličky. Z dobře omytého citrónu si nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu.
Nakrájené kousky masa posypeme hladkou moukou a promícháme, aby se obalily. V kastrolu rozpálíme máslo, maso na něm rychle opečeme a vyjmeme. Vsypeme nakrájenou cibuli, jablka, rajčata, česnek a kari koření. Promícháme a orestujeme. Jakmile cibule zesklovatí, vrátíme do kastrolu maso, přidáme citrónovou šťávu, cukr, sůl, kokosovou moučku a rozinky. A hlavně přilijeme všechen vývar a promícháme. Přiklopíme pokličkou a pomalu dusíme, až je maso měkké.
Hotový pokrm posypeme nasekanými praženými mandlemi. Vhodnou přílohou je rýže.