Nejdříve si připravíme marinádu. Cibuli oloupeme a nastrouháme, česnek také oloupeme a prolisujeme. Přidáme tekutý med, worcester, olej, trochu soli a promícháme. Kuřecí prsíčka opláchneme, osušíme a každé rozkrojíme na dva až tři kusy. Dbáme, aby kusy nebyly vysoké, aby se dobře daly dobře smažit. Maso vložíme do marinády, dobře promícháme, lžící urovnáme a misku přikryjeme. Necháme marinovat několik hodin.
Ještě než budeme tepelně upravovat maso, připravíme si ovoce. Stačí třeba plátek pomeranče a polovičky zrn hroznového vína, jako na obrázku, ale třeba také několik plátků banánů a kolečko jablka nebo ananasu. Předem si samozřejmě připravíme i přílohu – na fotografii jsou brambory upečené v troubě.
Nakonec si na pánvi rozpálíme olej a maso rychle po obou stranách opečeme.