Kuřecí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky. Na lžíci oleje zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme, zasypeme grilovacím kořením, osolíme a můžeme i trochu opepřit. Odstavíme, ale udržujeme v teple.
Na jednu omeletu použijeme vždy dvě vejce. Rozšleháme je se špetkou soli a dvěma lžícemi vody, vlijeme na pánev vytřenou olejem a usmažíme. Omeletu přesuneme na talíř, polovinu poklademe masovou směsí a přeložíme. Na druhou polovinu talíře dáme buď podušenou mraženou zeleninu (nebo tepelně upravenou v mikrovlnce). Při nákupu si vybereme kvalitní zeleninovou směs (třeba Findus). Dozdobíme nasekanou zelenou petrželkou nebo pažitkou.
Poznámka: Rozpočet je na 4 omelety.