Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rajčatový salát s feferonkami a rýží
(vde)
recept číslo: 176
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g rajčat
1 salátová okurka
150 g vařené rýže
Zálivka:
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
mletá paprika
mletý pepř
1 lžička cukru
1 jemně nastrouhaná cibule
2 nadrobno nasekané feferonky
 

Postup

Nejdříve si připravíme zálivku smícháním uvedených surovin. Poté si omyjeme rajčata a nakrájíme je na osminky, oloupanou okurku nakrájíme ozdobným nožem na plátky. Vložíme do mísy se zálivkou, přidáme vařenou rýži a promícháme. Tento salát je třeba nechat v chladničce uležet asi 1 až dvě hodiny. Většinou slouží jako lehká večeřa nebo jako příloha k lehkému jídlu (drůbeži apod.).

?

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".