Příprava makového těsta:
Žloutky utřeme s cukrem do pěny a okořeníme skořicí a citrónovou kůrou. Jemně umletý mák smícháme s ustrouhanými oříšky, se strouhanou čokoládou a střídavě se sněhem z bílků vmícháme do žloutkové pěny. Upečeme ve vymazané a vysypané dortové formě.
Příprava svétlého těsta:
Nejdříve vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, přidáme olej, vodu, rum a citrónovou šťávu a znovu prošleháme. Vznikne relativně řídká směs. Poté přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva a nakonec tuhý sníh z bílků. Upečeme ve vymazané a moukou vysypané formě.
Vychladlý korpusy prořízneme, promažeme pikantní zavařeninou a poklademe na sebe.
Povrch polijeme ledovou polevou.