V misce si rozmícháme Solamyl s jednou lžící vody. Játra nakrájíme na tenké plátky, mírně je osolíme a promícháme s máčeným škrobem tak, aby se směsí obalila.
Necháme je chvíli v chladnu a zatím si očistíme a nakrájíme všechnu zeleninu. Nemáme-li k dispozici mladou kedlubnu, můžeme použít cuketu nebo spodní řapíky z pekingského zelí. Pórek nakrájíme na kolečka, paprikové lusky na kostičky, cibuli a kedlubnu také na kostičky. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme a osmažíme na velmi malém množství tuku. Protože vlastní tepelná úprava je velmi rychlá, vyplatí se mít všechny suroviny nakrájené a připravené na mističkách.
Na hlubší pánvi si rozpálíme trochu oleje a rychle na něm osmahneme játra. Jakmile změní barvu, přidáme všechnu nakrájenou zeleninu a mandle. Všechno dobře promícháme, zalijeme vývarem, přidáme sojovou omáčku promíchanou se zázvorem a dochutíme solí, cukrem a octem. Opatrně znovu promícháme a asi po pěti minutách odstavíme ze zdroje tepla. Podáváme s rýží.