Suroviny na těsto rukama zpracujeme na vále až vznikne stejnorodá hmota a těsto necháme v chladnu alespoň hodinu odpočinout. Poté z něj na lehce pomoučeném vále vyválíme plát o síle asi 3 mm. Z tohoto plátu nakrájíme čtverečky o straně asi 2,5 cm a poklademe je na plech lehce vytřený máslem (stačí vytřít plech vnitřní částí obalu od másla). Každý čtvereček potřeme kondenzovaným mlékem a posypeme sekanými mandlemi. Plech vsuneme do předehřáté trouby a pečeme při teplotě 190 stupňů C asi 10 až 12 minut.
Než se čtverečky upečou a vychladnou, připravíme si náplň. Smetanu přivedeme k varu a přidáme do ní čokoládu na vaření nalámanou na malé kousky. Šleháme metlou, dokud nevznikne homogenní hmota. Za stálého míchání necháme směs vychladnout, dochladíme ji v ledničce, aby byla hodně studená. Poté ji k ní přidáme změklé máslo a vyšleháme ji elektrickým šlehačem. Touto náplní potřeme polovinu čtverečků, druhou polovinou je zakryjeme a trochu přitlačíme. Uchováváme v chladnu.