??? umí někdo prdelačku z opravdové vepřové krve ???? Lumír dne 1.3.2013 19:25:11 |
Ahoj.Tuto polévku lze vylepšit přidáním pokrájeného plátku krvavé tlačenky.Také ji dělávám z červeného prejtu.Přidávám ale jen vařené,předem namáčené kroupy,brambory ne,ovšem jak komu chutná,že?Jinak je to ňamka :) Tomáš dne 21.10.2012 23:06:46 |
Máme moc rádi prdelačku a musíme v ní mít kroupy a brambory. Je to na oblasti a chuti. Ajina dne 26.3.2012 14:11:07 |
Souhlasím, do prdelačky patří kroupy a ne brambory! T. dne 4.4.2010 19:15:57 |
¨no jako velmi dobré ja jsem na prdelačky odborník a co vy??????? irenka fojtíková dne 8.3.2008 |
A co je jelito??? V jelitu jsou kroupy!!!! dne 21.2.2008 |
Přeci do prdelačky patří kroupy a né brambor!!! lomačka dne 20.2.2008 |
Vypadá to dobře. Asi to zkusím. J. Hamalová dne 9.10.2004 |