Ušleháme dva žloutky, jednu lžíci oleje, dvě lžíce vody a tři tablety
sladidla. Do vzniklého krému zamícháme 60 g polohrubé mouky s polovinou prášku do pečiva a tuhý sníh ze dvou bílků. Těsto nalijeme do formy vytřené tukem a vysypané moukou a zvolna pečeme. Hotový vychladlý korpus rozřízneme a naplníme krémem. Povrch dortu potřeme dia zavařeninou, na ni rozložíme okapané ovoce a polijeme polevou. Necháme ztuhnout v chladničce. Před podáváním můžeme ozdobit čerstvým ovocem a šlehačkou.
Příprava krému.
Ve čtvrtlitru mléka uvaříme polovinu sáčku pudinku. Do zchladlého pudinku vmícháme 2/3 balíčku měkkého tvarohu, tři tablety rozpuštěného sladidla a důkladně promícháme.
Příprava polevy:
Šťávu z kompotu doplníme vodou na množství 0,25 litru (trochu si necháme v stranou)a dáme vařit. V ponechaném zbytku šťávy rozmícháme 3 lžíce pudinkového prášku a zavaříme do šťávy. Jakmile začne hmota houstnout, poléváme jí ovoce na dortu i strany dortu.