Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Dobře utajené ražniči
(Zdv)
recept číslo: 1325
zdvora.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g panenské vepřové nebo vepřové kýty
80 g cibule
80 g anglické slaniny
120 g žampiónů sůl
mletý pepř
olej
4 bramboráky naložená červená řepa
celerový salát
strouhaný křen na oblohu
 

Postup

Maso a slaninu nakrájíme na malé plátečky, maso naklepeme, cibuli nakrájíme na silnější kolečka, žampióny očistíme, malé necháme v celku, větší podle potřeby půlíme nebo rozčtvrtíme (nemáme-li žampióny, nahradíme je oloupanými kousky jablek). Na kovové jehly napichujeme střídavě maso, slaninu, cibuli a žampióny nebo jablka. Směs napichujeme volněji, aby se maso lépe propékalo. Napíchanou směs osolíme, opepříme a v oleji po všech stranách
opékáme do měkka. Zvlášť si upečeme dobře ochucené bramboráky, do každého sesuneme obsah jedné opečené jehly, přeložíme a sesuneme na talíř. Obkládáme červenou řepou, okapaným celerovým salátem a strouhaným křenem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".