Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Plněné kůzlečí žebírko
(Zdv)
recept číslo: 1314
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

750 g kůzlečího žebírka, na kterém se dá nakrojit kapsa
sůl
tuk
2 cibule
rozmarýn
vývar z kostí

Nádivka:
5 žemlí
100 ml mléka
2 vejce
sůl
mletý pepř
1 lžíce vegety
3 lžíce umytých nakrájených mladých kopřiv nebo 1 lžíce
nadrobno nakrájené zelené petrželové natě
1 stroužek česneku
 

Postup

Maso nařízneme od žeber, abychom vytvoříli hlubší širokou kapsu. Tu naplníme nádivkou, zašijeme silnou nití a opečeme na rozehřátém tuku. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, maso posypeme rozmarýnem, podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě 100-120 minut. Podle potřeby podléváme.

Nádivka: Žemle nakrájíme, pokapeme vlažným mlékem, přidáme vejce, sůl, pepř, vegetu, rozetřený česnek a nakrájené kopřivy či petrželovou nať. Vše dobře zamícháme.

Podáváme s bramborem.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".