Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřové ragú nadivoko*
(vde)
recept číslo: 1106
raguve.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g vepřového masa (ramínko)
olej
kousek celeru
1 mrkev
1 petržel
1 cibule
mletý pepř
1/2 lžičky mletého nového koření
tymián
1 bobkový list
250 ml červeného vína
2 lžíce kečupu
1 lžíce hladké mouky
 

Postup

Vepřové maso nakrájíme na stejné velké kostky. Na oleji zpěníme zeleninu nakrájenou na nudličky nebo drobné kostičky, přidáme cibuli a vše osmahneme. Potom vmícháme nakrájené maso a krátce opečeme po všech stranách. Potom vše podlijeme polovinou vína a trochou vody, přidáme koření, zamícháme a pomalu dusíme až maso téměř změkne. Občas zkontrolujeme a podle potřeby podléváme. Nakonec přidáme kečup a mouku rozmíchanou v troše vody, promícháme a necháme provařit. Naposledy vmícháme zbylé víno a prohřejeme. Podáváme s rýží, houskovými knedlíky či těstovinami.

Názory čtenárů

vždyt tam jsou jen dvě lžíce :-D tady se všichni hrozí nad kečupem , jako by tam měli dát celou láhev :-D
ifka dne 14.6.2013 16:00:22
Ne kečup a už vůbec ne mouku!
tonda dne 12.4.2013 20:42:49
nahodou tento recept je dobry,ten kecup tam neni ani citit jidlo chutna bajecne
Lenka dne 16.1.2013 16:52:06
ten kecup snad ne boha jeho
Joska dne 16.1.2013 07:38:45
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".