Postup
Změklé máslo, cukr, žloutky a citronovou šťávu třeme dohladka, přimícháme mouku, strouhané mandle a ochutíme muškátovým oříškem. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a uložíme alespoň na dvě hodiny do chladna. Zatím si vytřeme tukem plechy, oloupeme a nahrubo nasekáme zbývající mandle, najdeme si vhodnou (dobře roztíratelnou) zavařeninu. Také si můžeme připravit krém, a to tak, že nejdříve utřeme máslo s cukrem, potom přidáme rum a tekutou kávu a našleháme.
Těsto si rozválíme na pomoučeném vále na placku o síle asi 5 mm, z ní vykrajujeme malá kolečka, klademe na vymazaný plech a v troubě pečeme dorůžova. Vychladlá kolečka spojíme marmeládou, povrch potřeme krémem a posypeme nasekanými mandlemi. Připravíme-li si větší množství krému, můžeme povrch nejen potřít krémem, ale pomocí zdobičky udělat po jeho okraji věneček či jinou krémovou ozdobu.