Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vinné zelí
(vde)
recept číslo: 1024
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g kysaného zelí
4 lžíce oleje
20 g cukru
10 jalovčinek
200 ml bílého vína
sůl
 

Postup

Kysané zelí necháme okapat a překrájíme ho na menší kousky. V hrnci nebo vyšším kastrolu ho podusíme na rozehřátém oleji. Přidáme trochu cukru a jalovčinky, osolíme, zalijeme vínem, přikryjeme pokličkou a dusíme doměkka. Používáme jako přílohu k masu.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".