Nejdříve si omyjeme, osušíme a nakrájíme všechno maso. Poté na sádle  osmahneme pokrájenou cibuli,  přidáme mletou papriku, zpěníme, vložíme  na kostky  nakrájené maso,  orestujeme, zalijeme  vodou, přidáme  sůl,  pepř,  trochu  zázvoru,  kmínu,  majoránky, utřený česnek, promícháme  a dusíme  pod poklicí. Když je maso  poloměkké, přidáme na hranolky nakrájené ledvinky a  játra, podlijeme znovu vodou a dusíme doměkka.
Maso   vyjmeme,  šťávu   vydusíme  do   tuku,  zaprášíme  moukou, orestujeme, podlijeme a povaříme. Šťávu přecedíme na maso a porce zdobíme čerstvě nastrouhaným křenem. Podáváme s čerstvým chlebem.
        
      
 
                                 
                                 
                                 
                                
 |
|