Připravíme si všechny suroviny a hlubokou pánev nebo kastrol. Oloupeme si cibuli a česnek a obojí pokrájíme. Zázvor nastrouháme na hrubém struhadle. Maso pokrájíme na větší kostky.
V kastrolu rozpálíme asi 2 lžíce olivového oleje a na něm orestujeme cibuli a česnek. Poté přidáme strouhaný zázvor, chilli koření, kari koření a koření garam masala. Promícháme a opékáme asi 2 minuty. Pokud by se nám to začalo připalovat, přilijeme dvě lžíce vody a promícháme.
Přidáme pokrájené maso a opečeme po všech stranách v kořeněné směsi. Zalijeme sekanými rajčaty z konzervy a kokosovým mlékem. Osolíme, opepříme, promícháme a na mírném příkonu tepla dusíme pod pokličkou asi 15 minut. Omáčka by měla během dušení trochu zhoustnout.
Podáváme s rýží.
Poznámky: Místo krůtího masa můžeme použít i kuřecí. Důležité je hlavně koření, které dává jídlu specifickou chuť. Jídlo je snesitelně ostré.