Česká hospodyňka
17.únor 2025
Dnes má svátek Miloslava
Recept k svátku
Přihlásit
Nabízíme
Recepty
Novinky
Nejoblíbenější recepty
Názory
Hledání
Menu
Články
Blog
Obchůdek s tričky
Anketa
Odkazy
Nápověda
Počet přístupů
Když maso, tak rybí nebo drůbeží
menu číslo: 4
Boduj! (1910)
Tisk menu
Menu
Sobota
Polévka
Bramborová polévka s hráškem a houbami
Oběd
Kapr na anglické slanině*
Večeře
Pomazánka z červeného zelí
Salát
Karotkový salát s jablky*
Neděle
Moučník
Strakaté řezy
Oběd
Kuře s růžičkovou kapustou
Večeře
Placky z vařených brambor*
Jiné
Podzimní pohár*
Popis
Rybí maso je lehce stravitelné, méně kalorické, zdravé. Kuřecí je zejména cenově přijatelné, méně kalorické a chutné. V kombinaci se zeleninou a ovocem vytvoříme zajímavý jídelníček.
Česká hospodyňka © 2000 - 2017 -
info@ceskahospodynka.cz
Powered by Linux
|
Dětská kola