Změklé máslo, mouku, cukr, žloutek a dvě lžíce studené vody uhněteme v těsto a dáme ho na půl hodiny odpočinout do chladna. Zatím si připravíme náplň. Oddělíme žloutky od bílků. Bílky ušleháme s 50 g cukru. Žloutky ušleháme společně s máslem a ostatním cukrem do pěny. Přidáme tvaroh a krupici. Vmícháme tuhý sníh z bílků. Vymastíme si formu o průměru 24 cm. Těsto vyválíme na lehce pomoučeném vále dokulata, vložíme ho do formy, na krajích trochu zvedneme a na dně lehce propícháme několikrát vidličkou. Těsto ve formě potřeme tvarohovou náplní. Pečeme v troubě předehřáté na 180 stupňů asi 70 minut. Po vychladnutí obložíme rybízem (nebo jiným drobným bobulovým ovocem). Z rybízové šťávy, cukru a dortového želé připravíme želé a polijeme jím rovnoměrně povrch moučníku. Po ztuhnutí krájíme na řezy.