Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Jehněčí hřbet na česneku
(cas)
recept číslo: 940
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

800 g jehněčího hřbetu
60 g cibule
sůl
20 g česneku
12 g hladké mouky
40 g sádla

 

Postup

Jehněčí maso dobře omyjeme, odblaníme, částečně odstraníme lůj a osušíme. Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a touto česnekovou směsí potřeme ze všech stran maso. Na rozehřátém sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a maso na ní prudce opečeme. Maso podlijeme vodou a v troubě vyhřáté na 190 stupňů upečeme doměkka. Při pečení občas kontrolujeme, maso poléváme vypečenou šťávou a případně podlijeme teplou vodou. Měkké maso vyjmeme na nahřátou mísu, šťávu částečně vysmahneme a zaprá?íme moukou. Dobře provaříme, hotovou omáčku přecedíme a podle chuti dosolíme. Maso nakrájíme a přelijeme omáčkou. Podáváme se špenátem a bramborovými knedlíky nebo s noky.

Názory čtenárů


Peleška dne 6.4.2010 23:11:35
je to vynikajici
Zdenda dne 14.11.2009 16:30:36
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".