Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Vepřová jehla s ovocem
(cas)
recept číslo: 885
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

500 g vepřového masa
2-3 pevná zralá jablka
olej
šťáva z jednoho pomeranče
3 lžíce francouzské hořčice
4 lžíce kremžské hořčice
3 citrony
100 ml smetany


 

Postup

Maso nakrájíme na plátky a každý plátek rozkrájíme na kostky. Z jablek odstraníme jádřinec a nakrájíme je na stejné dílky. Citron oloupeme a nakrájíme na plátky. Na grilovací jehly střídavě napichujeme jablko, citron a maso. Smícháme polovinu hořčice, pomerančové šťávy a oleje a touto směsí potíráme maso a ovoce při grilování. Opékáme na grilu 10 - 15 minut. Před podáváním polijeme zálivkou z druhé poloviny hořčice, pomerančové šťávy a smetany.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".