Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Bramborový salát Palivec
(cas)
recept číslo: 860
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g nemoučných brambor
150 g sterilovaných kyselých okurek
200 g červených sterilovaných fazolí (bez nálevu)
1 střední cibule
100 g šunkového salámu nebo uzeného masa
vinný ocet
sůl
cukr
olej
chilli papričky
zelená petrželka


 

Postup

Omyté brambory uvaříme ve slupce v dobře osolené vodě. Pak je opláchneme studenou vodou a oloupeme. Spolu s okurkami a masem je nakrájíme na kostičky. Přidáme okapané fazole a nadrobno nakrájenou cibuli a vše zalijeme marinádou (tu si připravíme smícháním 5 lžic vinného octa, soli, cukru a půl lžičky drcených chilli papriček). Vše promícháme a necháme v chladnu několik hodin uležet. Salát podáváme posypaný zelenou petrželkou a ozdobený plátky sterilovaných okurek. Může to být příloha, ale i samostatné samostatné jídlo.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".