Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Brambory s fazolovými lusky
(cas)
recept číslo: 687
ss.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

800 g brambor
250 g mražených fazolových lusků
sůl
1 červená paprika
8 lžic oleje
2 lžičky naloženého zeleného pepře
 

Postup

Balíček s mraženými fazolovými lusky necháme roztát. Nahrubo je pokrájíme, povaříme v osolené vodě, scedíme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Papriku omyjeme, vyjmeme semeník a nakrájíme ji na tenké nudličky. Pažitku omyjeme a až na několik stébel ji pokrájíme. Brambory omyjeme, oloupeme, nahrubo nastrouháme a po částech je opékáme na rozpáleném oleji dozlatova. Nakonec dáme všechny osmažené brambory na velkou pánev, přidáme fazolové lusky, nakrájenou papriku a společně opékáme ještě asi 3 minuty. Přidáme nahrubo posekaný zelený pepř a ozdobíme pažitkou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".