Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Rybí filé po švédsku
(PHo)
recept číslo: 666
svefil.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

400 g rybího filé
30 g anglické slaniny
150 g jablek
100 g cibule
citrónová šťáva
mletý pepř
sůl

 

Postup

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme v pekáči. Na ni položíme porce osoleného a opepřeného filé a pokapeme ho citrónovou šťávou. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 10 až 15 minut. Mezitím si oloupeme jablka a nakrájíme je na plátky. Také cibuli oloupeme a nakrájíme ji na kostičky. Filé po upečení z pekáče vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme cibuli a plátky jablek. Filé na talíři obložíme opečenými jablky a cibulí.

Názory čtenárů

I bez špeku a na pánvi mňam. S česnekem.
jary dne 20.7.2008 23:58:12
Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".