Cibuli oloupeme a nakrájíme na slabá kolečka. Také jablka oloupeme, rozkrojíme je v polovině, odstraníme jádřince a potom dužinu pokrájíme na kolečka široká asi 1 cm a s otvorem uprostřed. Játra omyjeme, osušíme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi si rozpálíme olej a opečeme na ní kolečka cibule. V další pánvi si rozpustíme másle a opečeme na něm jablka. Cibuli i jablka vyndáme z pánve, dáme na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk a udržujeme v teple. Zbylé máslo smícháme s olejem, zahřejeme a opečeme na něm játra obalená v mouce (po každé straně opékáme asi 3 minuty). Teprve když jsou játra hotová, tak je osolíme a opepříme (kdybychom je osolili dopředu, játra by ztvrdla!). Podáváme je ozdobená plátky jablek a kolečky osmažené cibule.