V kastrole rozehřejeme máslo na středně silném ohni, přidáme nakrájené žampiony a podusíme je do změknutí (asi 3 minuty). Zaprášíme moukou a upražíme světlou jíšku. Rozředíme ji za stálého míchání smetanou, osolíme, okořeníme a za občasného míchání mírně vaříme, až omáčka zhoustne. Nakonec přisypeme sýr a mícháme, až se úplně rozpustí. Pak odstavíme a necháme vychladnout. Kuřecí prsíčka lehce naklepeme, trochu je osolíme a položíme na prkénko. Vychladlou nádivku ještě v kastrůlku rozdělíme na čtyři stejné díly. Každý z nich položíme na jednu polovinu kuřecích prsíček a druhou polovinou je přikryjeme a mírně přimáčkneme. Naplněná prsíčka velmi opatrně obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance a osmažíme. Podáváme s bramborovou kaší.