Králíka omyjeme, osušíme, rozporcujeme, okořeníme a poprášíme hladkou moukou. Na jedné lžíce oleje opékáme porce asi 5 minut a potom je předáme do vymazané zapékací misky. Troubu předehřejeme asi na 200 stupňů. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Oloupeme si česnek a nakrájíme ho na plátky. K tuku, ve kterém jsme opékali maso, přidáme další lžíci oleje a opečeme nakrájenou cibuli a česnek. Vmícháme rajčata, krátce podusíme, přidáme koření a pomerančovou šťávu, povaříme a osolíme. Směsí přelijeme porce králíka připravené v zapékací misce, dáme do trouby a dusíme asi 60 minut. Potom je osolíme a dochutíme. Podáváme posypané nasekanou zelenou petrželkou. Jako příloha se hodí čerstvá bageta.