Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Losos na medu a horčici
(cas)
recept číslo: 3656
lososmed.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

600 g filet z lososa vcelku
30 g dijonské hořčice
30 g medu
3 stroužky česneku
3 snítky rozmarýnu
1 citron
sůl
mletý pepř
 

Postup

Lososa omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. V misce smícháme dijonskou hořčici, med, prolisované stroužky česneku a jemně nastrouhanou kůru z jednoho citrónu. Lososa osolíme a opepříme po obou stranách a vložíme do zapékací misky vyložené pečícím papírem. Potřeme ho marinádou a nahoru položíme snítky rozmarýnu.

Vložíme do trouby rozehřáté na 180 st. C a pečeme asi 20 minut.

Vhodnou přílohou jsou brambory (vařené, gratinované, pečené apod.)

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".