Přesejeme mouku do mísy, přidáme vejce, hořčici, osolíme, opepříme a postupně přilijeme polovinu mléka. Ušleháme do hladka a přidáme zbytek mléka, promícháme. Necháme odpočinout.
Předehřejeme troubu na 190 až 210 st. C. Klobásky osmahneme spolu s anglickou slaninou (tu můžeme buď pokrájet nebo jí obalíme párky). Opečené párky zalijeme připraveným těstíčkem a pečeme v troubě asi 20 až 25 minut. Těsto by mělo být zlatavé a pěkně nafouklé. Podáváme horké.
Příprava cibulové omáčky:
Na rozehřáté máslo vložíme cibuli nakrájenou na tenká kolečka, posypeme cukrem a za občasného míchání smažte asi 10-15 minut nebo dokud cibulka trochu nezkaramelizuje. Potom cibulku zasypeme moukou a asi 1 minutu mícháme. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni do zhoustnutí.
Jde o anglický hospodský recept, který se vyskytuje v mnoha variantách. Tak je popsáno výše, ho připravuje moje sestřenice.