Nabízíme


Počet přístupů

pocitadlo
Pohankové rizoto
(Bag)
recept číslo: 3438
pohariz.jpg
Boduj Posli recept emailem Vytiskni recept Názory Není dostupné, musíte se přihlásit

Suroviny

1 hrnek pohanky
1 cibule
2 stroužky česneku
1 cuketa
1 mrkev
čerstvé žampiony (nebo konzerva)
sůl
mletý pepř
olej
 

Postup

Na hlubší pánvi na oleji osmahneme pokrájenou cibuli a česnek, pot přidáme nakrájenou cuketu, mrkev a žampiony. Vše podusíme.

Pohanku propláchneme a vsypeme do vařící vody se solí. Vaříme asi 20 minut. Poměr vody a pohanky je zhruba 1:2. Když je pohanka měkká, přidáme ji do pánve, promícháme a dochutíme solí a pepřem.

Na talíři posypeme posekanou pažitkou nebo petrželkou.

Názory čtenárů

Váš názor:
Kontrolní kód* - třetí písmeno abecedy:
Podpis:


* Kontrolní kód je nutné zadat jako ochrana proti "spam robotům".